Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
29.05.2020
Slimka.cz
Značka Slimka jsou potraviny pro štíhlou linii bez chemie, bez aromat, bez škrobů, emulgátorů a jiných nesmyslů. A víte co?? Skvěle chutnají. To pro... číst celé
15.02.2020
PARA ořechový olej od značky Parafood
PARAolej je za studena lisovaný olej z divoce rostoucíh paraořechů, kter se vyskytují v srdci Amazonského deštného pralesa. Paraořechový olej má jem... číst celé
31.01.2020
O značce Naturata
  Počátkem 70. let byly založeny první velkoobchodní a dovozní společnosti pro výrobu a dodávku ekologického zboží. Společnost Naturata byla založe... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Spojte se s námi

  1. Úvod
  2. BIOPOTRAVINY
  3. Agar agar 100g BIO Biovegan

Agar agar 100g BIO Biovegan

Agar se používá k ochucování, jako stabilizátor i zahušťovací prostředek a v mnoha výrobcích asijských kuchyní od cukrářských a pekařských výrobků až ... celý popis
238 Kč
207 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:PRPV000007
EAN kód:4005394151105
Kompletní specifikace

Agar se používá k ochucování, jako stabilizátor i zahušťovací prostředek a v mnoha výrobcích asijských kuchyní od cukrářských a pekařských výrobků až po mražené dezerty, různá želé, pudinky apod. Je známý i jako japonská želatina, kanten nebo E406. Agar je součástí cukrárenských želé, je schopno vytvářet tzv. vysoké vrstvy želé, která dobře drží tvar při krájení. Výrobky obsahující agar jsou proto vhodné pro domácí přípravu extra vysoké vrstvy želé na dorty a zákusky.

Agar je přírodní polysacharid s vysokou gelující schopností, který se vyrábí z červených mořských řas rodů Floridae a Gelidium.

Složení
Želírující látka: agar*. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, hořčice a sójových bobů. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladování
Skladujte na suchém místě a chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.

Návod k přípravě
2 g želírujícího prostředku agar agar (odpovídá cca 6 plátkům želatiny) je množství na cca 500 ml tekutiny. Rozmíchejte agar ve studené tekutině, přiveďte k varu a mírně povařte za stálého míchání po dobu 2 minut. Příprava studených hmot: vmíchejte 2 g agaru do 100 ml studené tekutiny v malém hrnci, přiveďte k varu a vařte po dobu 1 minuty za stálého míchání. Tekutinu nechte chvilku vychladnout, poté přidejte studené nakrájené přísady. Doporučujeme neobracet tyto kroky v postupu. Optimálního želírování je dosaženo po cca 3 hodinách v ledničce.

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 775 kJ / 191 kcal
Tuky: 0,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 10,0 g
z toho cukry: 0,5 g
Vláknina: 70,0 g
Bílkoviny: 2,0 g
Sůl: 3,1 g

Vhodné pro vegany

Vyrobeno v Německu 100 g

ZDRAVÉ ZPRÁVY DO E-MAILU
Nechte se inspirovat zdravými recepty, články. Dáme Vám vědět o probíhajících akcích a událostech.
UŽITEČNÉ INFORMACE

Blog

Novinky

 

 

RÁDI VÁS UVIDÍME

BIO MARKET

Dvůr Králové nad Labem 544 01

náměstí Odboje 1843

PO-PÁ: 8:00 - 16:30 hod.

SO: 9:00 - 11:30 hod.

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.