- Úvod
- BIOPOTRAVINY
- Hotové směsi, pokrmy
- Směsi na karbanátky, pomazánky
- Bauckhof Směs na Pizzu 350 g
Bauckhof Směs na Pizzu 350 g

- Kompletní specifikace
- Bauckhof Směs na Pizzu 350 g88 Kč77 Kč bez DPH
Složení:
Hnědá rýžová mouka *, kukuřičný škrob *, rýžová mouka *, prášek do pečiva (kypřící činidlo: hydrogenuhličitan sodný, okyselující činidlo: vínan monokalium, kukuřičný škrob *), zahušťovadlo: guarová guma *, quinoa kysané těsto * (quinoa mouka *, rýžová mouka *, startovací kultury), mořská sůl, droždí, surový třtinový cukr *, zahušťovadlo: xantanová guma.
* z ekologického zemědělství
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energie 1,438 kJ / 339 kcal
Tuk 1,2 g
- z toho nasycený 0,3 g
Sacharidy 75 g
- z toho cukry 1,3 g
Vláknina 3,3 g
Protein 4,9 g
Sůl 2,1 g
Příprava:
Doba přípravy: cca. 5 minut
Doba pečení: cca. 20 minut
Předehřejte troubu na 225 ° C. Vložte obsah sáčku do misky. Přidejte 225 ml vlažné vody a 2 polévkové lžíce oleje (např. Olivový olej). Hněďte dobře pomocí mixéru, abyste vytvořili hladké těsto. Těsto je lepivější než obvykle, to je žádoucí, aby se dosáhlo lepších výsledků. To znamená, že pizza zůstane uvnitř šťavnatá a okraje na vnější straně budou křupavé. Pečicí papír položte na plech (asi 35 x 30 cm) nebo do dvou kulatých forem (28 cm), případně vymažte olejem. Těsto lehce poprašte škrobem a rovnoměrně ho pečte.
Přidejte pyré na těsto, osolte.. Místo rajčatového pyré můžete použít také rajčatový kečup nebo rajčatovou omáčku.
Pečte v troubě po dobu cca. 15-20 minut.
Základní recept: Připravte těsto. Pomažte rajčatovým pyré. Zakryjte 500 g nakrájenými rajčaty a 350 g plátky mozzarelly. Dochuťte mořskou solí a černým pepřem. Pak doplňte čerstvými listy bazalky a posypte olivovým olejem.
Německo 350 g