- Úvod
- BIOPOTRAVINY
- Hotové směsi, pokrmy
- Směsi na chleba, palačinky a koláče
- Bezlepkový Krusten chléb
Bezlepkový Krusten chléb
- Kompletní specifikace
- Bezlepkový Krusten chléb116 Kč101 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
Bauckhof Bezlepkový Krusten chléb s ovsem 500g BIO VEGAN
Složení:
ovesná celozrnná mouka * bezlepková 33,7%, Kukuřičný škrob *, celá Pohanka *, hněné proso celozrnná mouka *
bramborový škrob *, pohankový fermentovaný prášek * (Pohankové mouky * Quinoa mouka *, startovací kultury), mořská sůl,
Zahušťovadlo: xanthan,loupaná psyllium *
* z kontrolovaného ekologického zemědělství
Požadované ingredience:
500 g pečicí směsi
1 sáček sušenho droždí
500 ml vlažné vody
Příprava:
1. Obsah sáčku, kvasnice a vlažnou vodu uhněťte jen krátce do hladkého těsta.
2. Těsto vyndejte z mísy navlhčenýma rukama nebo škrabkou na těsto a ještě zpracujte. Poté dejte do vymazané formy nebo vyložené pečícím papírem.
3. Nechte zakryté těsto na teplém místě po dobu 30 minut.
4. Předehřejte troubu na 250 ° C (horní a dolní teplo).
5. Na dno trouby položte ohnivzdornou misku s vodou.
6. Po 10 minutách pečení troubu krátce otevřete, snižte teplotu pečení na 220 ° C a pečte dalších 50 minut.
Nutriční hodnoty a výsledky analýzy založené na 100 g
Energie kJ / kcal: 1470 kJ / 348 kcal
Tuk: 3,0g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5g
Sacharidy: 69g
z toho cukr: 0,8g
Dietní vláknina: 6,7g
Protein: 7,5g
Sůl: 1,9g
Vyrobeno : Německo 500 g
Složení:
ovesná celozrnná mouka * bezlepková 33,7%, Kukuřičný škrob *, celá Pohanka *, hněné proso celozrnná mouka *
bramborový škrob *, pohankový fermentovaný prášek * (Pohankové mouky * Quinoa mouka *, startovací kultury), mořská sůl,
Zahušťovadlo: xanthan,loupaná psyllium *
* z kontrolovaného ekologického zemědělství
Požadované ingredience:
500 g pečicí směsi
1 sáček sušenho droždí
500 ml vlažné vody
Příprava:
1. Obsah sáčku, kvasnice a vlažnou vodu uhněťte jen krátce do hladkého těsta.
2. Těsto vyndejte z mísy navlhčenýma rukama nebo škrabkou na těsto a ještě zpracujte. Poté dejte do vymazané formy nebo vyložené pečícím papírem.
3. Nechte zakryté těsto na teplém místě po dobu 30 minut.
4. Předehřejte troubu na 250 ° C (horní a dolní teplo).
5. Na dno trouby položte ohnivzdornou misku s vodou.
6. Po 10 minutách pečení troubu krátce otevřete, snižte teplotu pečení na 220 ° C a pečte dalších 50 minut.
Nutriční hodnoty a výsledky analýzy založené na 100 g
Energie kJ / kcal: 1470 kJ / 348 kcal
Tuk: 3,0g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5g
Sacharidy: 69g
z toho cukr: 0,8g
Dietní vláknina: 6,7g
Protein: 7,5g
Sůl: 1,9g
Vyrobeno : Německo 500 g
Zboží zařazeno v kategoriích