- Úvod
- BIOPOTRAVINY
- Mléčné alternativy
- Rostlinná alternativa sýra
- Veganz Fermentovaný Klasik
Veganz Fermentovaný Klasik

- Kompletní specifikace
- Veganz Fermentovaný Klasik165 Kč143 Kč bez DPH
Bio fermentovaná alternativa čerstvého sýra z kešu
Čerstvý veganský sýr z kešu:
Jenom pár přísad
Ruční výroba
Bio a Raw kvalita
Jemné zrání díky (veganským) kulturám mléčného kvašení
Chuťová exploze
Veganz Lahodný klasik - to je alternativa čerstvého měkkého sýra z kešu ořechů. Obsahuje veganské fermentační kultury, takže je lépe stravitelný. Je sice skromný, co se surovin týče, šetrný proces zrání mu ale dodává jeho bohatou chuť. Veganz Lahodný klasik je všestranný, lehce ho namažete na bagetku, nakrájený na kostičky bude králem studené mísy či ozdoba zeleninového salátu.
Veškeré použité ingredience pochází z ekologického zemědělství a jsou v raw kvalitě, tedy upraveny při teplotě do 42 stupňů.
Složení:
KEŠU OŘECHY* (70%), kokosový olej*, startovací kultury (lactobacillus bulgaricus, lactobacillus acidophilus, streptococcus thermophilus, lactobacillus casei, lactobacillus plantarum), růžová krystalická sůl. *z kontrolovaného ekologického zemědělství Může obsahovat stopy jiných SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ.
Výživové údaje na 100g: ENERGIE: 1846 kJ/447 kcal, TUKY: 41 g, Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY: 10 g, SACHARIDY: 11 g, Z TOHO CUKRY: <0,5 g, BÍLKOVINY: 7,1 g, SŮL: 1,0 g.
Minimální trvanlivost do: viz zadní část obalu. Skladujte při teplotě + 7°C.
Německo 125g