Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
29.05.2020
Slimka.cz
Značka Slimka jsou potraviny pro štíhlou linii bez chemie, bez aromat, bez škrobů, emulgátorů a jiných nesmyslů. A víte co?? Skvěle chutnají. To pro... číst celé
15.02.2020
PARA ořechový olej od značky Parafood
PARAolej je za studena lisovaný olej z divoce rostoucíh paraořechů, kter se vyskytují v srdci Amazonského deštného pralesa. Paraořechový olej má jem... číst celé
31.01.2020
O značce Naturata
  Počátkem 70. let byly založeny první velkoobchodní a dovozní společnosti pro výrobu a dodávku ekologického zboží. Společnost Naturata byla založe... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Spojte se s námi

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti BIOTRADECORP s.r.o., se sídlem náměstí Odboje 1843, 544 01 Dvůr Králové nad Labem, IČ 08105227, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu Hradec Králové, oddíl  C, vložka 43765 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
ZDRAVÉ ZPRÁVY DO E-MAILU
Nechte se inspirovat zdravými recepty, články. Dáme Vám vědět o probíhajících akcích a událostech.
UŽITEČNÉ INFORMACE

Blog

Novinky

 

 

RÁDI VÁS UVIDÍME

BIO MARKET

Dvůr Králové nad Labem 544 01

náměstí Odboje 1843

PO-PÁ: 8:00 - 16:30 hod.

SO: 9:00 - 11:30 hod.

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.