Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
29.05.2020
Slimka.cz
Značka Slimka jsou potraviny pro štíhlou linii bez chemie, bez aromat, bez škrobů, emulgátorů a jiných nesmyslů. A víte co?? Skvěle chutnají. To pro... číst celé
15.02.2020
PARA ořechový olej od značky Parafood
PARAolej je za studena lisovaný olej z divoce rostoucíh paraořechů, kter se vyskytují v srdci Amazonského deštného pralesa. Paraořechový olej má jem... číst celé
31.01.2020
O značce Naturata
  Počátkem 70. let byly založeny první velkoobchodní a dovozní společnosti pro výrobu a dodávku ekologického zboží. Společnost Naturata byla založe... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Spojte se s námi

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti BIOTRADECORP s.r.o., se sídlem náměstí Odboje 1843, 544 01 Dvůr Králové nad Labem, IČ 08105227, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu Hradec Králové, oddíl  C, vložka 43765 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu pěti (5) let a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
ZDRAVÉ ZPRÁVY DO E-MAILU
Nechte se inspirovat zdravými recepty, články. Dáme Vám vědět o probíhajících akcích a událostech.
UŽITEČNÉ INFORMACE

Blog

Novinky

 

 

RÁDI VÁS UVIDÍME

BIO MARKET

Dvůr Králové nad Labem 544 01

náměstí Odboje 1843

PO-PÁ: 8:00 - 16:30 hod.

SO: 9:00 - 11:30 hod.

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.