Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
29.05.2020
Slimka.cz
Značka Slimka jsou potraviny pro štíhlou linii bez chemie, bez aromat, bez škrobů, emulgátorů a jiných nesmyslů. A víte co?? Skvěle chutnají. To pro... číst celé
15.02.2020
PARA ořechový olej od značky Parafood
PARAolej je za studena lisovaný olej z divoce rostoucíh paraořechů, kter se vyskytují v srdci Amazonského deštného pralesa. Paraořechový olej má jem... číst celé
31.01.2020
O značce Naturata
  Počátkem 70. let byly založeny první velkoobchodní a dovozní společnosti pro výrobu a dodávku ekologického zboží. Společnost Naturata byla založe... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Spojte se s námi

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti BIOTRADECORP s.r.o., se sídlem náměstí Odboje 1843, 544 01 Dvůr Králové nad Labem, IČ 08105227, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu Hradec Králové, oddíl  C, vložka 43765 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu pěti let (5) a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
ZDRAVÉ ZPRÁVY DO E-MAILU
Nechte se inspirovat zdravými recepty, články. Dáme Vám vědět o probíhajících akcích a událostech.
UŽITEČNÉ INFORMACE

Blog

Novinky

 

 

RÁDI VÁS UVIDÍME

BIO MARKET

Dvůr Králové nad Labem 544 01

náměstí Odboje 1843

PO-PÁ: 8:00 - 16:30 hod.

SO: 9:00 - 11:30 hod.

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.