Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Spojte se s námi

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti BIOTRADECORP s.r.o., se sídlem náměstí Odboje 1843, 544 01 Dvůr Králové nad Labem, IČ 08105227, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu Hradec Králové, oddíl  C, vložka 43765 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu pěti (5) let a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Sonettový portrét
11.10.2022 Články
Sonettový portrét
Smysl naší práce vidíme v tom, že nejen přírodu a hlavně vodu zatěžujeme o něco méně, ale chápeme vodu jako nositelku všeho živého, respektujeme ji a ... číst celé
Provamel
26.09.2022 Články
Provamel
Firma Provamel vyrábí rostlinné alternativy mléčných výrobků. Chtěli bychom vám tedy tuto firmu představit. Jak fungují a jaká je jejich vize. číst celé
Kosmetika Cosnature
06.05.2022 Články
Kosmetika Cosnature
Naši milí zákazníci, Nově jsme pro Vás náš e-shop rozšířili o přírodní kosmetiku značky Cosnature a rozhodli jsme se proto Vás s ní trochu seznámit... číst celé
ZDRAVÉ ZPRÁVY DO E-MAILU
Nechte se inspirovat zdravými recepty, články. Dáme Vám vědět o probíhajících akcích a událostech.
VŠE O NÁKUPU

Vše o nákupu
Obchodní podmínky
Ochrana osobních údajů

Naši dopravci:

 

Akceptujeme:

 

     

   

UŽITEČNÉ INFORMACE

Blog
Novinky

 

 

RÁDI VÁS UVIDÍME

BIO MARKET
Dvůr Králové nad Labem 544 01
náměstí Odboje 1843
PO-PÁ: 8:00 - 16:30 hod.
SO: 9:00 - 11:30 hod.

© BIOTRADECORP s.r.o. - prodejce a dovozce bio potravin a zdravých potravin
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz