Schlierbacher Kozí Camembert 100g bio
Kompletní specifikace
Kozí Camembert
Výsledkem výroby a zrání pomocí speciálních kultur plísní je jemné sýrové těsto roztékající se v ústech. Lehce houbovitá chuť charakterizuje zvláštní chuť bio kozího hermelínu a završuje tak jedinečný požitek.
Vyrobeno v klášterní sýrové mlékárně Schlierbach v srdci Horního Rakouska, kde tradice výroby sýrů začala již v roce 1924.
Složení: KOZÍ MLÉKO*, vakuová sůl, živočišné syřidlo, kultury mléčného kvašení, kultury plísní
*z kontrolované ekologické výroby
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota kJ/kcal: 1336 kJ / 322 kcal
Tuk: 26g
z toho: nasycené mastné kyseliny: 18g
Sacharidy: <0,1g
z toho cukry: <0,1g
Protein: 22g
Sůl: 1g
Země původu: Rakousko
Zboží zařazeno v kategoriích